OWNAT AUTHOR FRESH OILY FISH & POULTRY (CAT)

13,27 23,40 

Una deliciosa combinació de peix blau fresc (25%), gallina fresca (25%) i ànec fresc (10%) que el fa irresistible als paladars més exigents. Conté a més baies de goji, que són font natural d’antioxidants, gingebre, que posseeix propietats digestives i carminatives, i harpagòfit, per ajudar la resposta inflamatòria.

Més informació:

SKU: N/A Categoria:

Descripció:

Pinso de peix i aus de corral per a gats adults

La qualitat de vida i salut del teu amic pelut depèn en gran mesura de la seva alimentació, per això és tan important que sàpigues què menja la teva mascota i què és el més afavoridor per a cada etapa de la seva vida. Aquest pinso per a gats adults d'Ownat combina carn fresca de peix blau i aviram com la gallina i l'ànec, així que és una excel·lent opció per proporcionar una dieta equilibrada i nutritiva al teu felí.

El peix blau és un aliment ric en àcids grassos omega 3, fonamentals per mantenir un pelatge brillant i una pell saludable. D'altra banda, la gallina i l'ànec ofereixen proteïnes d'alta qualitat, essencials per mantenir la massa muscular i la vitalitat general del gat.

Aquest pinso està enriquit amb ingredients naturals com baies de goji, que són una abundant font d'antioxidants; gingebre, les propietats antiinflamatòries del qual milloren la salut digestiva i ajuden a alleujar problemes estomacals lleus, mentre que l'harpagòfit és una herba reconeguda pels seus efectes afavoridors en les articulacions, cosa que resulta molt recomanada per a gats amb problemes de mobilitat o que ja siguin més grans.

Característiques:

  • Aliment sec balancejat per a gats adults.
  • Conté carn fresca de peix blau, gallina i ànec.
  • Equilibri adequat de proteïnes, greixos i carbohidrats.
  • Promou un pelatge brillant i una pell sana.
  • Ajuda a reforçar el sistema immunològic.
  • Contribueix a un sistema digestiu saludable i alleuja molèsties estomacals.
  • Beneficiós per a les articulacions.
  • Afavoreix el manteniment de la massa muscular.

Descripció nutricional:

Composició: Peix blau fresc* (25% mín. abans de l'extrusió), gallina fresca* (25% mín. abans de l'extrusió), arròs integral* (12%), ànec fresc* (10% mín. abans de l'extrusió) , patata deshidratada* (10 %), pèsols sencers* (8 %), llevat de cervesa* (2 %), polpa de remolatxa, greix avícola (preservat amb antioxidants naturals), oli de salmó (preservat amb antioxidants naturals), fruites fresques abans de l'extrusió (poma* 1 %), arrels de xicoira (FOS)*, extracte de llevat (MOS), algues marines deshidratades*, glucosamina (500 mg/kg), iucca shidigera, baies de goji* (150 mg /kg), condroití sulfat (100 mg/kg), harpagòfit* (100 mg/kg), cúrcuma* (100 mg/kg), fonoll* (100 mg/kg).

Ús i especificacions:

Pinso de peix blau i aus de corral per a gats adults.

  • La quantitat diària recomanada de pinso variarà segons la mida, l'edat i el nivell d'activitat del gat.
  • És important seguir les recomanacions de ració diària indicades a l'envàs i ajustar-les segons sigui necessari per mantenir un pes corporal òptim.
  • Si és la primera vegada que el teu gat consumeix aquest pinso, és recomanable introduir-lo gradualment, barrejant-lo amb el seu aliment habitual i augmentant-ne progressivament la quantitat durant diversos dies.
  • Ofereix aquest pinso com el menjar principal del teu gat, repartint la ració diària recomanada en dos o més menjars al dia.
  • Assegureu-vos que el vostre gat tingui sempre accés a aigua fresca i neta.
  • Per conservar la frescor del pinso, guarda'l en un lloc sec i fresc, preferiblement en un contenidor hermètic. Això ajudarà a mantenir el seu sabor i propietats nutritives.

Cuida el teu felí amb un aliment que realment nodreix la seva vida!

Altres detalls:

Pes N/A
Dimensions N/A
Marca

Ownat

Pes

1,5 kg, 3 kg

Contacta'ns

Troba’ns

Doguis Terrassa

doguis.terrassa@doguis.es
645 750 554

Avda. Jacquard 69, 08222 Terrassa (Barcelona).

Doguis Santa Perpètua

doguis.staperpetua@doguis.es
931 053 099
635 383 850

Avda. de Santiga 3, 08130, Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona).