OWNAT CLASSIC ENERGY (DOG)

17,51 51,00 

Per a gossos adults amb alt nivell dactivitat física, gossos de treball i esportius. Ric en matèries grasses com a font d’energia concentrada, equilibrada i de fàcil assimilació, el seu alt nivell de proteïnes assegura el manteniment de la musculatura evitant la pèrdua de massa muscular arran de l’esforç físic.

Més informació:

SKU: N/A Categories: ,

Descripció:

Aliment sec per a gossos Ownat Classic Complet

El pinso per a gossos Ownat Classic Complet està indicat per a animals adults de qualsevol raça o edat amb un nivell normal. La seva recepta està basada en una gran aportació de nutrients que mantenen el gos fort i actiu. La marca Ownat és experta a elaborar productes a partir de les millors matèries primeres i de la carn fresca de més qualitat. A més, cuida al detall la seva producció, ja que cou el pinso a temperatures molt controlades perquè els nutrients no es facin malbé i conservin totes les seves propietats. D'aquesta manera, el resultat final és excel·lent, per tal que ofereixis al teu amic de quatre potes el millor al llarg de la seva vida.

La fórmula presenta un bon equilibri entre carbohidrats i proteïnes per garantir la plena condició física de l'animal. Tots els ingredients tenen un gran valor biològic i inclou aminoàcids per al bon funcionament de l'organisme. La teva mascota aconsegueix mantenir fort el teu sistema immunològic gràcies als àcids grassos presents. A més, les vitamines A, E i D aporten beneficis per a la salut del gos com una pell i pèl sans. Tenint en compte això, el pinso per a gossos Ownat Classic Complet és una gran opció per a l'alimentació del teu can al llarg de la seva etapa adulta.

Perquè els ossos i les dents del teu gos es trobin en ple estat, Ownat Classic Complet afegeix calci i fòsfor a la seva recepta. Tots aquests ingredients es digereixen de manera fàcil i ràpida afavorint el trànsit intestinal del teu gos. El pinso Ownat té un sabor irresistible a carn fresca que incita el gos a seguir menjant, ja que gaudeix amb cada mos. Per això, gaudireu d'aquest aliment a partir de tots els aspectes possibles.

Avantatges:

  • Pinso per a gossos elaborat amb les millors matèries primeres.
  • Tots els ingredients són de gran valor biològic i contenen aminoàcids.
  • Presenta un sabor irresistible.
  • Les seves dents i ossos estan sempre sans.
  • És beneficiós per al cor.

Ús i especificacions:

  • Aliment sec complet i equilibrat indicat com a nutrició diària en gossos de qualsevol raça i edat amb un nivell d'activitat normal.

Descripció nutricional:

  • Ingredients: carns 32% (carns deshidratades 22%, pollastre fresc* 10%), blat integral* (18%), greix de pollastre, blat de moro integral* (9%), ordi integral* (8%), pèsols sencers* ( 5%), segó de blat* (5%), arròs integral* (5%), garrofa* (2%), poma fresca* (1%), oli de salmó, llavor de lli* (1%), polpa de remolatxa, fruit i manà oligosacàrids, llevat de cervesa* (0,5%), herbes botàniques 0,02% (fonoll*, equinàcia*, farigola*) i extracte de yucca schidigera.
    *Ingredients naturals.
  • Constituents analítics: proteïna 25%, contingut en greix 12%, fibres brutes 3%, matèria inorgànica 7,5%, humitat 8%, calci 1,5% i fòsfor 1,1%.
  • Additius nutricionals: vitamina A 18.000 UI, vitamina D3 1.500 UI, vitamina E 90 UI, vitamina C 100 mg, coure (quelat de coure d'aminoàcids hidratat) 4 mg, manganès (òxid manganós) 38 mg, zinc (zinc) mg, ferro (sulfat ferrós, monohidratat) 30 mg, zinc (quelat de zinc d'aminoàcids hidratat) 7,5 mg, iode (iodur potàssic) 3 mg i seleni (selenit sòdic) 0,2 mg. Amb antioxidants naturals.

Dosificació:

Pes gos Quantitat diària (grams)
1-5 kg 40-130 g
5-10 kg 130-205 g
10-20 kg 205-325 g
20-30 kg 325-430 g
30-40 kg 430-525 g
40 kg 525-680 g

Grandària/format:

  • Pinso Ownat Classic Complet de 20 kg i en format 4kg.

El pinso per a gossos Ownat Classic Complet s'ha creat per proporcionar-te la màxima tranquil·litat, ja que garanteix una alimentació sana i equilibrada al teu gos.

A partir de la data en què rebis el teu producte, es garanteix un termini de 3 mesos abans del venciment de la data de caducitat, o d'1 mes en el cas dels productes làctis i el pinso ecològic. Consulta la nostra gamma de productes de Ownat.

Altres detalls:

Pes N/A
Dimensions N/A
Marca

Ownat

Pes

4 kg, 12 kg, 20 kg

Contacta'ns

Troba’ns

Doguis Terrassa

doguis.terrassa@doguis.es
645 750 554

Avda. Jacquard 69, 08222 Terrassa (Barcelona).

Doguis Santa Perpètua

doguis.staperpetua@doguis.es
931 053 099
635 383 850

Avda. de Santiga 3, 08130, Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona).