OWNAT CLASSIC MINI ADULT (DOG)

2,15 20,00 

Destinat a gossos d’entre 1 kg i 10 kg en edat adulta, està especialment formulat amb elevades aportacions calòriques i molt ric en proteïnes per donar resposta als alts requeriments de les races mini. Les seves croquetes de forma i mida reduïdes així com la seva gran apetitositat ho fa adequat per als paladars més capritxosos.

Més informació:

SKU: N/A Categories: ,

Descripció:

Pinso per a gossos adults de races miniatura i petites

Els gossos de races mini tenen requeriments nutricionals específics segons el pes i l'estatura, així que l'ideal és oferir-li l'alimentació adequada per a les seves característiques físiques. A Ownat ho saben i per això han formulat aquest pinso per a gossos adults de races mini, amb un pes corporal estimat entre 1 i 10 quilos.

Està elaborat amb ingredients seleccionats de la més alta qualitat, com ara la carn fresca de pollastre, cereals integrals com l'arròs, blat de moro i blat, així com fibres procedents de fruites i verdures. És un aliment balancejat i deliciós que donarà una millor qualitat de vida al teu amic pelut.

Les croquetes tenen una forma i mida còmodes per a les petites mandíbules de la teva mascota i també són molt fàcils de pair. Aquest pinso incorpora oli de salmó, llevat de cervesa i plantes aromàtiques com la camamilla, equinàcia i farigola, per la qual cosa també ajuda a enfortir el sistema immunitari, millora la salut de la pell i pelatge, és ric en antioxidants i té propietats antiinflamatòries que fan més senzill el procés digestiu.

Característiques:

  • Pinso per a gossos adults de races mini.
  • Conté carn fresca de pollastre i cereals integrals.
  • Equilibri adequat de proteïnes, greixos i carbohidrats.
  • Promou un pelatge brillant i una pell sana.
  • Ajuda a reforçar el sistema immunològic.
  • Contribueix a un sistema digestiu saludable i alleuja molèsties estomacals.
  • Afavoreix el desenvolupament i el manteniment de la massa muscular.

Descripció nutricional:

Composició: Carns 34% (carns deshidratades 24%, pollastre fresc* 10% abans de l'extrusió), blat integral* (18%), greix de pollastre, blat de moro integral* (8%), ordi integral* (8%), segó de blat* (5%), arròs integral* (5%), pèsols sencers* (4%), garrofa* (2%), poma* (1%), oli de salmó, llavor de lli* (1%), polpa de remolatxa, fruit i manà oligosacàrids, llevat de cervesa* (0,5%), plantes aromàtiques 0,02% (fonoll*, equinàcia*, farigola*), iucca schidigera.

Components analítics: proteïna: 26%, contingut de greix: 13%, fibres brutes: 3%, matèria inorgànica: 7,5%, humitat: 8%, calci: 1,5%, fòsfor: 1%

Ús i especificacions:

  • La quantitat diària recomanada de pinso variarà segons la mida, edat i nivell d'activitat del teu gos.
  • És important seguir les recomanacions de ració diària indicades a l'envàs i ajustar-les segons sigui necessari per mantenir un pes corporal òptim.
  • Si és la primera vegada que el teu gos consumeix aquest pinso, és recomanable introduir-lo gradualment, barrejant-lo amb el seu aliment habitual i augmentant-ne progressivament la quantitat durant diversos dies.
  • Ofereix aquest pinso com el menjar principal del teu gos, repartint la ració diària recomanada en dos o més menjars al dia.
  • Assegureu-vos que el vostre gos tingui sempre accés a aigua fresca i neta.
  • Per conservar la frescor del pinso, guarda'l en un lloc sec i fresc, preferiblement en un contenidor hermètic. Això ajudarà a mantenir el seu sabor i propietats nutritives.

El teu petit amic pelut estarà saludable i feliç amb aquest aliment especial d'Ownat!

Altres detalls:

Pes N/A
Dimensions N/A
Marca

Ownat

Pes

0,4 kg, 1,5 kg, 4 kg, 8 kg

Contacta'ns

Troba’ns

Doguis Terrassa

doguis.terrassa@doguis.es
645 750 554

Avda. Jacquard 69, 08222 Terrassa (Barcelona).

Doguis Santa Perpètua

doguis.staperpetua@doguis.es
931 053 099
635 383 850

Avda. de Santiga 3, 08130, Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona).