OWNAT CLASSIC HAIRBALL (CAT)

7,83 17,33 

La seva formulació incorpora extracte de malt i fibres vegetals que limiten la pèrdua de pèl i afavoreixen l’evacuació del que ha estat ingerit, de manera que es preveu la formació de les perjudicials “boles de pèl”.

Més informació:

SKU: N/A Categoria:

Descripció:

El pinso per a gats anti boles de pèl

OWNAT Classic Hairball está indicado para gatos de interior o gatos de pelo largo especialmente propensos a la formación de bolas de pelo en el estómago. És un aliment complet, ric en carn de pollastre, natural i saborós, formulat amb extractes de malt i fibres vegetals, per limitar la caiguda dels cabells i afavorir l'evacuació natural dels cabells ingerits. OWNAT Classic Hairball evita la formació de boles de pèl a l'estómac del felí.

Especialment els gats de pèl llarg i els gats adults d'interior que passen molt de temps empolainats, tenen tendència a patir problemes intestinals, derivats dels pèls ingerits, que formen unes boles a l'estómac. Són gats a més amb menys activitat, amb un trànsit intestinal poc estimulat per la seva activitat física reduïda. El pinso OWNAT Classic Hairball és un suport a la salut digestiva del teu gat; és una alimentació sana i d'alta qualitat elaborada només amb ingredients frescos i naturals, sense additius, ni conservants ni colorants.

Característiques:

  • Aliment complet per a gats adults.
  • Adequat per a gats dʻinterior i gats de pèl llarg.
  • Amb un 37% de carn fresca i deshidratada de pollastre.
  • Amb extracte de malt i fibres vegetals.
  • Afavoreix l'expulsió de boles de pèl.
  • Limita la pèrdua de pèl del gat.
  • Sense additius, colorants, ni conservants.
  • Molt saborós i fàcil de pair.
  • Grandària de les croquetes: 10 x 5 mm.

Consells d'alimentació:

Les quantitats que s'hi indiquen són racions diàries recomanades. Conserva en un lloc fresc i sec. Deixa sempre un bol amb aigua neta i fresca a l'abast del gat.

TAULA ANALÍTICA
Proteïnes (%) : 30
Matèries_greix (%) : 14
Humitat (%) : 8
Fibra / cel·lulosa (%) : 2.5
Matèria inorgànica / cendra bruta (%) : 8
Calci (%) : 1.4
Fòsfor (%) : 1

Ingredients:

Carns 37% (carns deshidratades 27%, pollastre fresc* 10% abans de l'extrusió), blat integral* (19%), greix de pollastre, blat de moro integral* (8%), pèsols sencers* (7%), ordi integral * (5%), arròs integral* (5%), proteïna de blat de moro, llevat de cervesa* (1,5%), polpa de remolatxa, proteïna hidrolitzada de pollastre, peix deshidratat, poma* (1%), oli de salmó, extracte de malt, fruit i manà oligosacàrids, plantes aromàtiques 0,02% (fonoll*, flor de camamilla*, anís verd*), iucca schidigera.

Minerales y vitaminas:

Taurina (mg/kg) 1000, Manganès (mg/kg) 30, Zink (mg/kg) 100, Iode (mg/kg) 2, Seleni (mg/kg) 0.1, Coure (mg/kg) 5, Ferro ( mg/kg) 30, Vitamina A (UI/kg) 15000, Vitamina D3 (UI/kg) 1500, Vitamina C (mg/kg) 100, Vitamina E (mg/kg) 100.

Altres detalls:

Pes N/A
Dimensions N/A
Marca

Ownat

Pes

1,5 kg, 4 kg

Contacta'ns

Troba’ns

Doguis Terrassa

doguis.terrassa@doguis.es
645 750 554

Avda. Jacquard 69, 08222 Terrassa (Barcelona).

Doguis Santa Perpètua

doguis.staperpetua@doguis.es
931 053 099
635 383 850

Avda. de Santiga 3, 08130, Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona).