OWNAT CARE DIGESTIVE (DOG)

20,74 52,05 

Pinso per a gossos adults amb sensibilitats digestives, ric en proteïnes i baix en greixos, conté antioxidants, probiòtics i prebiòtics, equilibra la flora intestinal i té efectes antiinflamatoris i millora la salut de la pell i pelatge.

Més informació:

SKU: N/A Categories: ,

Descripció:

Pinso de pollastre per a gossos amb sensibilitats digestives

Molts animals al llarg de la seva vida desenvolupen sensibilitats estomacals o al·lèrgies a certs aliments, per la qual cosa cal oferir-los una dieta que s'adapti a les seves noves necessitats especials.

Aquest pinso per a gossos adults amb sensibilitat gastrointestinal formulat per Ownat ofereix al teu amic pelut una recepta de carn fresca de pollastre, amb antioxidants i sense gluten, per millorar el procés digestiu i garantir una millor absorció dels nutrients.

Entre els seus ingredients hi ha proteïnes, fibres vegetals procedents de fruites i verdures, així com herbes aromàtiques que aporten beneficis integrals a la mascota. És font d'àcids grassos omega 3, que ajuden a mantenir un pelatge brillant i una pell saludable. També afavoreix el desenvolupament i el manteniment de la massa muscular.

Conté nabius, harpagòfit i equinàcia, per la qual cosa és un aliment ric en antioxidants, amb propietats antiinflamatòries i cicatritzants, que milloren la salut digestiva i alleugen problemes gàstrics lleus. De forma addicional, incorpora probiòtics i prebiòtics per afavorir el funcionament dels intestins i promoure una flora intestinal equilibrada.

Característiques:

  • Pinso per a gossos amb sensibilitats digestives.
  • Conté carn fresca de pollastre.
  • Equilibri adequat de proteïnes, greixos i carbohidrats.
  • Promou un pelatge brillant i una pell sana.
  • Ajuda a reforçar el sistema immunològic.
  • Contribueix a un sistema digestiu saludable i alleuja molèsties estomacals.
  • Afavoreix el desenvolupament i el manteniment de la massa muscular.

Descripció nutricional:

Composició: Pollastre fresc* (mín. 20% abans de la cocció), pollastre deshidratat, arrels de mandioca*, batata deshidratada* (10%), blat de moro integral*, arròs integral* (7%), greix avícola (preservat amb antioxidants naturals) , salmó hidrolitzat (6%), peix deshidratat, beina de garrofa*, proteïna hidrolitzada de pollastre, polpa de remolatxa, oli de salmó (preservat amb antioxidants naturals), llevats (nucleòtids)* (1,5%), poma fresca* (1%), llavor de lli* (1%), sal gemma*, alfals deshidratat*, arrels de xicoira (FOS)* (2 g/kg), extracte de llevat (MOS) (2 g/kg), algues marines deshidratades (ascophyllum nodosum)* (500 mg/kg), yucca schidigera, nabius* (100 mg/kg), harpagofit* (100 mg/kg), flor de camamilla* (100 mg/kg), equinàcia* (100 mg/kg), te verd* (100 mg/kg).

Ús i especificacions:

Pinso de pollastre per a gossos adults amb sensibilitats digestives.

Ús:

  • La quantitat diària recomanada de pinso variarà segons la mida, edat i nivell d'activitat del teu gos.
  • És important seguir les recomanacions de ració diària indicades a l'envàs i ajustar-les segons sigui necessari per mantenir un pes corporal òptim.
  • Si és la primera vegada que el teu gos consumeix aquest pinso, és recomanable introduir-lo gradualment, barrejant-lo amb el seu aliment habitual i augmentant-ne progressivament la quantitat durant diversos dies.
  • Ofereix aquest pinso com el menjar principal del teu gos, repartint la ració diària recomanada en dos o més menjars al dia.
  • Assegureu-vos que el vostre gos tingui sempre accés a aigua fresca i neta.
  • Per conservar la frescor del pinso, guarda'l en un lloc sec i fresc, preferiblement en un contenidor hermètic. Això ajudarà a mantenir el seu sabor i propietats nutritives.

Altres detalls:

Marca

Ownat

Pes

3 kg, 10 kg

Contacta'ns

Troba’ns

Doguis Terrassa

doguis.terrassa@doguis.es
645 750 554

Avda. Jacquard 69, 08222 Terrassa (Barcelona).

Doguis Santa Perpètua

doguis.staperpetua@doguis.es
931 053 099
635 383 850

Avda. de Santiga 3, 08130, Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona).