OWNAT JUST GRAIN FREE ADULT CHICKEN (CAT)

3,46 38,55 

Pinso sense cereals per a gats adults, ric en proteïnes, no conté conservants ni colorants, redueix les intoleràncies i al·lèrgies alimentàries, facilita la digestió, evita les obstruccions intestinals i millora la salut de la pell i pelatge.

Més informació:

SKU: N/A Categoria:

Descripció:

Pinso sense cereals per a gats adults

Els gats són animals carnívors per naturalesa, encara que poden incloure altres aliments com a fruites i verdures dins de la seva dieta. Els cereals també formen part de la seva alimentació quan es tracta de pinsos, ja que equilibren l'aportació proteica sense elevar tant el cost del producte, però, per altra banda, no són recomanats per als felins que pateixen al·lèrgies o intoleràncies digestives.

Per a aquests casos, Ownat ha formulat aquest pinso sense cereals per a gats adults, el qual té un alt contingut de proteïnes procedents de la carn de pollastre, és font de fibres vegetals de fruites i verdures i baix en greixos. També conté algues marines i glucosamina, així com nabius, farigola, flors de camamilla i te verd.

Tots aquests ingredients contribueixen a un funcionament òptim del sistema digestiu, redueixen el risc d'intoleràncies alimentàries i milloren la salut de la pell i el pelatge. Así mismo, este pienso refuerza el sistema inmunitario, reduce la producción de flatulencias, previene las obstrucciones intestinales y ofrece un aporte energético más equilibrado para el gato.

Característiques:

  • Aliment sec sense grans per a gats adults.
  • Alt contingut de proteïnes.
  • Font de fibres vegetals, baix en greixos greixos.
  • Promou un pelatge brillant i una pell sana.
  • Ajuda a reforçar el sistema immunològic.
  • Evita les al·lèrgies alimentàries.
  • Redueix els símptomes de les intoleràncies gastrointestinals.
  • Contribueix a un sistema digestiu saludable.
  • Disminueix el risc d'obstruccions intestinals.
  • Aporta l'energia de manera equilibrada.

Descripció nutricional:

Composició: Pollastre deshidratat (26%), pollastre fresc* (min 12% abans d'extrusió), porc deshidratat (12%), pèsols sencers* (12%), greix avícola (preservat amb antioxidants naturals), salmó hidrolitzat (8%), arrels de mandioca* (7%), patata deshidratada* (6%), polpa de remolatxa, proteïna hidrolitzada de pollastre, llevat de cervesa* (1%), poma* (1%), ou deshidratat* (1%), oli de peix (preservat amb antioxidants naturals), llavor de lli* (0,5%), sal gemma*, alfals deshidratat*, fruit i manà oligosacàrids, algues marines deshidratades* (500 mg/kg), glucosamina (500 mg/ kg), yucca schidigera, condroití sulfat (100 mg/kg), nabius* (100 mg/kg), farigola* (80 mg/kg), flor de camamilla* (80 mg/kg), fonoll* (80 mg/ kg), equinàcia* (80 mg/kg), te verd* (80 mg/kg).

Ús i especificacions:

Pinso sense cereals per a gats adults.

Ús:

  • La quantitat diària recomanada de pinso variarà segons la mida, l'edat i el nivell d'activitat del gat.
  • És important seguir les recomanacions de ració diària indicades a l'envàs i ajustar-les segons sigui necessari per mantenir un pes corporal òptim.
  • Si és la primera vegada que el teu gat consumeix aquest pinso, és recomanable introduir-lo gradualment, barrejant-lo amb el seu aliment habitual i augmentant-ne progressivament la quantitat durant diversos dies.
  • Ofereix aquest pinso com el menjar principal del teu gat, repartint la ració diària recomanada en dos o més menjars al dia.
  • Assegureu-vos que el vostre gat tingui sempre accés a aigua fresca i neta.
  • Per conservar la frescor del pinso, guarda'l en un lloc sec i fresc, preferiblement en un contenidor hermètic. Això ajudarà a mantenir el seu sabor i propietats nutritives.

Altres detalls:

Marca

Ownat

Pes

0.4 kg, 1 kg, 3 kg, 8 kg

Contacta'ns

Troba’ns

Doguis Terrassa

doguis.terrassa@doguis.es
645 750 554

Avda. Jacquard 69, 08222 Terrassa (Barcelona).

Doguis Santa Perpètua

doguis.staperpetua@doguis.es
931 053 099
635 383 850

Avda. de Santiga 3, 08130, Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona).